SC DURACO INTERNATIONAL CONSTRUCT SRL

Firma noastra este reprezentanta unica pentru Romania si Bulgaria a producatorului de cabluri electrice incalzitoare KIMA HEATING CABLE AB, prima companie producatoare de cabluri incalzitoare din Europa cu o experienta de 44 de ani. Pe piata din Romania suntem parteneri Kima de aprox. 8 ani.

Suntem o echipa de profesionisti, personalul nostru avand seminarii de traning si instructaje facute de producator in Suedia.

Suntem singura companie din Romania de profil (incalzire electrica in pardoseala) care detine un instrument de detectare si remediere a avariilor suferite de cablurile incalzitoare incastrate in mase de beton.

Avem propria echipa de lucru (instalatori) si putem oferi garantie atat la produs cat si la montaj.

In prezent avem un portofoliu bogat atat in aplicatiile civile (incalzire in pardoseala pentru case, pensiuni, spatii comerciale) cat si in aplicatiile industriale (degivrari rampe de acces auto pentru centre comerciale si ansambluri rezidentiale, protectie la inghet jgheaburi burlane, protectie la inghet si incalzire conducte pentru centre comerciale, ansambluri rezidentiale, fabrici … etc)

Pentru orice solicitare legata de aplicatiile si produsele pe care le comercializam ne puteti contacta cu incredere.

 

Cu stima,

Conducerea Duraco Int’l Construct